Kinderjäätelokakku

Kinderjäätelökakku

Kinderjäätelökakku on ihanan helppo ja näyttävä vetonaula pääsiäiseen ja kaikenikäisten synttäreille!
  • 14 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

14 annosta

Pohja

    • 14(à 35 g)Kinder-keksijäätelöä
    • 3/4lIngman suklainen rouhe Stracciatella -kermajäätelöä

Koristelu

    • 1/2lIngman vaniljajäätelöä
    • 1/4lIngman suklainen rouhe Stracciatella -kermajäätelöä
    • 1(60 g)Kinder Bueno -jäätelötuutti
    • 2Kinder Bueno -suklaapatukkaa
    • 2Kinder Maxi -suklaapatukkaa
    • 2Kinder-suklaamunaa
    • 1dlPirkka suklaakastiketta, tuubi

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa leivinpaperista suikale irtopohjavuoan (Ø 20 cm) reunojen suojaksi. Nosta vuoan reunat ilman pohjaa suoraan tarjoiluastian päälle.
  2. Nosta suklaarouhejäätelö pakastimesta pehmenemään. Asettele keksijäätelöt pystyyn ja rinkiin vuoan reunoille.
  3. Lusikoi keksijäätelöringin keskelle suklaarouhejäätelöä. Peitä kakku kelmulla ja nosta pakastimeen jähmettymään vähintään kolmeksi tunniksi.
  4. Avaa vuoan reunat ja nosta ne pois. Poista reunan leivinpaperi.
  5. Pyörittele vaniljajäätelöstä ja jäljelle jääneestä suklaarouhejäätelöstä jäätelö­kauhalla palloja kakun päälle. Asettele pallojen sekaan myös jäätelötuutti, suklaapatukoita ja murennettuja suklaamunia. Viimeistele kakku valuttamalla päälle suklaakastiketta. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit valmistaa jäätelökakun koristelua vaille valmiiksi edellisenä päivänä pakastimeen. Näin se on jäätynyt kovaksi eikä ala sulamaan jo koristeluvaiheessa.

Kategoriat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti